Γερμανία- Δανία με 0% γκανιότα και 1000+ αγορές στην Goalbet

Το φετινό Euro βρίσκεται προ των πυλών και οι ομάδες δίνουν τα τελευταία τους φιλικά, ώστε να ελέγξουν την φόρμα και την δυναμικότητα τους. Πολλοί προπονητές θα εκμεταλλευτούν επίσης τα φιλικά αυτά, ώστε να δοκιμάσουν νέα συστήματα και παίκτες. Είναι η τελευταία ευκαιρία των παικτών, να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην βασική ενδεκάδα της ομάδας τους.

Η Goalbet εφαρμογή προσφέρει στον φιλικό αγώνα Γερμανία- Δανία πάνω από χίλιες ειδικές αγορές. Πρόκειται για έναν αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι Γερμανοί για άλλη μια φορά βρίσκονται ανάμεσα στα φαβορί, ενώ είναι το τελευταίο μεγάλο τουρνουά του Γιοακίμ Λεβ, ο οποίος μετά το Ευρωπαϊκό αποχαιρετά τον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Germania Dania Goalbet
© Goalbet

Ο αγώνας προσφέρεται επίσης με 0% γκανιότα, εάν κάποιος ποντάρει σε 1Χ2 πριν την έναρξη του ματς. Αυτό φυσικά ανεβάζει κι άλλο τις αποδόσεις, οι οποίες είναι ήδη πάρα πολύ καλές.

Δυνατό τεστ για τα “πάντσερ”

Όπως αναφέραμε, η Γερμανία λογίζεται πάντα ως ένα από τα μεγάλα φαβορί στις μεγάλες διοργανώσεις. Η αποστολή της Γερμανίας είναι γεμάτη με παίκτες που μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές και να φτάσουν έως το τέλος.

Ο Λεβ θα αντικατασταθεί από τον πρώην προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Χάνσι Φλικ, μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού και θέλει να χαρίσει στην Γερμανία έναν ακόμα μεγάλο τίτλο, μετά από το Παγκόσμιο κύπελλο του 2016. Τα “πάντσερ” δεν θα έχουν στην αποστολή για το Euro τους Τερ Στέγκεν, Ρόις και Ντράξλερ, αλλά κατά τα άλλα θα είναι πλήρης.

Από την άλλη πλευρά η Δανία μπορεί να μην λογίζεται ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά σίγουρα πρόκειται για μια σκληροτράχηλη ομάδα, την οποία θα δυσκολευτεί κάθε αντίπαλος να υποτάξει. Δυνατό της σημείο φυσικά τα μετόπισθεν, όπου έχει ονόματα όπως Σμάιχελ, Κιάερ και Κρίστενσεν.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Goalbet

Στην Στοίχημα Εφαρμογή της Goalbet τα εγγεγραμμένα μέλη της θα βρούνε πάνω από χίλια ειδικά στοιχήματα, μεταξύ αυτών και ασιατικά χάντικαπ, τα οποία κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των Ελλήνων παικτών. Για να απολαύσεις τις προσφορές της στοιχηματικής εταιρείας θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.