Ισπανία- Πορτογαλία στην Sportingbet με πολλά ειδικά στοιχήματα

Παίζονται τα τελευταία διεθνή φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη των διοργανώσεων. Ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια βρίσκονται και πολλά ντέρμπι, τα οποία υπόσχονται τρομερό ενδιαφέρον και ας πρόκειται για φιλικό αγώνα.

Η Sportingbet App έχει στην πλατφόρμα της όλα αυτά τα παιχνίδια, στα οποία προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, αλλά και κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις. Το σημερινό παιχνίδι, το οποίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι σίγουρα το Ισπανία- Πορτογαλία.

Ispania Portogalia Sportingbet
© Sportingbet

Στο αποψινό φιλικό ματς φαβορί είναι η Ισπανία με τον άσο να είναι στο 2.35 και το διπλό στο 3.10. Την ισοπαλία την συναντάμε στο 3.30, ενώ η Sportingbet προσφέρει ενισχυμένη απόδοση, εάν ποντάρει κανείς να πετύχουν και οι δυο ομάδες γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Χωρίς παίκτη της Ρεάλ η Ισπανία

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, δεν συμπεριέλαβε ούτε έναν παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης για την διοργάνωση του Euro 2021. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι και χωρίς τον έως πρότινος αρχηγό Σέρχιο Ράμος στην άμυνα.

Η Ισπανία μπορεί να μην είναι πλέον το πρώτο φαβορί για κατάκτηση τίτλου, αλλά παραμένει σίγουρα μια υπολογίσιμη δύναμη και πάντα ικανή για να φτάσει μακριά σε τουρνουά. Αυτό δείχνει και η πρόσφατη εμφατική νίκη με 6-0 κόντρα στην Γερμανία. Το παιχνίδι σήμερα θα διεξαχθεί στο Γουάντα Μετροπολιτάνο στη Μαδρίτη και οι Ισπανοί σίγουρα θέλουν νίκη, ώστε να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους.

Η Πορτογαλία είναι η κάτοχος του Ευρωπαϊκού και είναι η ομάδα, που όλοι θέλουν να εκτοπίσουν από τον θρόνο της. Μπορεί να μην λογίζεται στα φαβορί, όμως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς παραμένει αήττητη στα έντεκα από τα δώδεκα προηγούμενα ματς και στα οκτώ από αυτά κράτησε ανέπαφη την εστία της. Τρομερή άμυνα και μπροστά Κριστιάνο Ρονάλντο και Αντρέ Σίλβα, οι οποίοι φέτος είχαν πολύ παραγωγικές σαιζόν.

Πλούσια ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet

Στην Στοίχημα Εφαρμογή της Sportingbet προσφέρονται πολύ καλές αποδόσεις για το ματς της Ισπανίας με την Πορτογαλία. Κάθε εγγεγραμμένο μέλος της πλατφόρμας, μπορεί να ποντάρει σε κόρνερ, σκόρερ, κάρτες, αλλά και σε πάρα πολλά άλλα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Όλες οι προσφορές και οι ενισχυμένες αποδόσεις είναι φυσικά διαθέσιμες και στο App της Sportingbet.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.