Νορβηγία- Ελλάδα με πολύ καλές αποδόσεις στην Winmasters

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι απόψε για την Εθνική μας ομάδα, ύστερα από την εντυπωσιακή ισοπαλία κόντρα στο Βέλγιο. Στην Ισπανία, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Νορβηγία και θέλει να αποδείξει ότι η ισοπαλία εναντίον του Βελγίου, που θεωρείται ένα από τα φαβορί του φετινού Euro, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Η εφαρμογή Winmasters προσφέρει το παιχνίδι αυτό με πολύ καλές αποδόσεις, αλλά και με πάρα πολλές αγορές ειδικών στοιχημάτων.

Norbigia Ellada Winmasters
© Winmasters

Μπορεί καμία από τις δυο ομάδες να μην βρίσκεται ανάμεσα στους συμμετέχοντες του Euro 2021, όμως και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο και θέλουν οπωσδήποτε να είναι παρούσες στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση.

Δυσκολεύεται η Νορβηγία στην επίθεση

Αν και η Νορβηγία διαθέτει πολύ καλούς παίκτες από την μέση και μπροστά, όπως ο Χάουγκε, ο Σέρλοτ και φυσικά το μεγάλο αστέρι της ομάδας Χόλαντ, η ομάδα δείχνει να δυσκολεύεται αρκετά στην επίθεση. Με το αδύναμο Λουξεμβούργο η Νορβηγία κατάφερε να επικρατήσει μόλις με 1-0, με το γκολ του Χόλαντ στις καθυστερήσεις.

Ο προπονητής της Νορβηγίας αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, τόσο σε παίκτες όσο και σε σχηματισμό. Αυτό φυσικά μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Ελλάδα, η οποία αναμένεται να παρατάξει τον ίδιο κορμό, όπως και στο ματς με το Βέλγιο. Στα προηγούμενα πέντε ματς μεταξύ Ελλάδας και Νορβηγίας, είχανε από δυο νίκες ο καθένας και μια ισοπαλία.

Ανεβασμένο το ηθικό των Ελλήνων παικτών ύστερα από την ισοπαλία εναντίον της ομάδας που βρίσκεται στο νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης. Ο προπονητής Φαν’τ Σχιπ δεν θα προβεί σε μεγάλες αλλαγές και θα παλέψει για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Η Ελλάδα είναι αήττητη στα τελευταία εννέα παιχνίδια, έχοντας όμως και πέντε ισοπαλίες.

Ανακάλυψε τις καλές αποδόσεις στην Winmasters

Στην Stoixima App της Winmasters είναι μια εφαρμογή, η οποία προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις και πλούσιες ειδικές αγορές σε πολλούς ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Έτσι και απόψε, όπου ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας προσφέρεται σε πολύ καλές αποδόσεις με την νίκη της Ελλάδας να είναι στο 3.65. Φυσικά υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις και οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν έως την έναρξη του αγώνα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.