Γαλλία- Βουλγαρία με πολλά ειδικά στοιχήματα* στην Bet365

Τελευταίο φιλικό παιχνίδι για την Γαλλία πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ευκαιρία για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να δοκιμάσει νέα πράγματα, αλλά και να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του.

Ήδη η αντίπαλος στο γκρουπ και πρώτη αντίπαλος Γερμανία έκανε χθες επίδειξη δύναμης κόντρα στη Λετονία, την οποία και νίκησε με 7-1. Στην Bet365 App έχεις την δυνατότητα πλήθος αγορών για το συγκεκριμένο ματς και αυτές οι αγορές φυσικά παραμένουν και κατά την εξέλιξη του αγώνα.

Gallia Boulgaria Bet365
© Bet365

Φυσικά στο ματς δεν λείπει και η επιλογή “Φτιάξτε Αγορά”, όπου μπορείς να φτιάξεις το στοίχημα σου, όπως ακριβώς το θέλεις, επιλέγοντας περισσότερες επιλογές για το συγκεκριμένο ματς.

Σε καλή κατάσταση η Γαλλία και επιστροφή Μπενζεμά

Η Γαλλία διανύει μια πάρα πολύ καλή περίοδο και δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Στα έξι τελευταία ματς μετράει μία ισοπαλία και πέντε νίκες. Σε όλο αυτό προστέθηκε και η επιστροφή του Μπενζεμά στην Εθνική ομάδα, η οποία φυσικά ανεβάζει κι άλλο την ποιότητα στην ομάδα.

Οι Γάλλοι θεωρούνται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και αυτή την φορά δεν θέλουν να φτάσουν μόνο στον τελικό, όπως την προηγούμενη φορά στο σπίτι τους, αλλά και να κερδίσουν το πολυπόθητο τρόπαιο. Πρώτα όμως θα πρέπει να περάσουν από το γκρουπ των “γιγάντων”, όπου βρίσκεται πέρα από την Γερμανία και η κάτοχος του τροπαίου Πορτογαλία.

Η Βουλγαρία δεν θα συμμετάσχει στο επερχόμενο Euro, αλλά θέλει να δυσκολέψει όσο περισσότερο γίνεται το φαβορί από την Γαλλία. Το έργο αυτό όμως φαντάζει δύσκολο, καθώς η ίδια δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα. Δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια της και φαντάζει δύσκολο να αλλάξει αυτό με αντίπαλο την Γαλλία.

Πλήθος αγορών στην Bet365

Στην Στοίχημα App της Bet365 θα βρεις πάρα πολλές επιλογές ειδικών στοιχημάτων τόσο πριν τον αγώνα, όσο και κατά την διάρκεια.

Εκτός από το “Φτιάξτε Αγορά” και τα κλασικά στοιχήματα, μπορείς να ποντάρεις σε κάρτες, κόρνερ, σκόρερ και πολλά άλλα. Φυσικά θα βρεις και ασιατικά χάντικαπ. Για να απολαύσεις τις πλούσιες αγορές θα πρέπει να είσαι φυσικά εγγεγραμμένο μέλος και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.