Ενισχυμένες αποδόσεις για νικητή Euro 2021 και ειδικές προσφορές από την Bwin

Η Bwin App κάνει μια μεγάλη έκπληξη στα εγγεγραμμένα μέλη της, καθώς λίγο πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, βάζει στην πλατφόρμα της κι άλλες ειδικές προσφορές, οι οποίες αφορούν το Euro 2021.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, διοργανώσεις όπως το Euro είναι από τις πλέον κατάλληλες για μακροχρόνια στοιχήματα. Παρατηρείται επίσης αύξηση τέτοιου είδους στοιχημάτων, όταν ξεκινάει ένα μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου.

Eidiki Prosfora Bwin
© Bwin

Οι παίκτες που παίζουν στοίχημα, έχουν την δυνατότητα να ποντάρουν σε μακροχρόνια τύπου νικητή διοργάνωσης ή πρώτου σκόρερ και να μην περιμένουν πολύ καιρό για τα αποτελέσματα, καθώς η διοργάνωση διαρκεί μόλις έναν μήνα.

Ενισχυμένες αποδόσεις σε νικητή διοργάνωσης από φαβορί

Στην Bwin θα βρεις σήμερα ενισχυμένες αποδόσεις σε νικητή διοργάνωσης, εάν θέλεις να ποντάρεις σε Αγγλία, Γαλλία ή Γερμανία ως νικητές. Φυσικά και οι τρεις ομάδες έχουν βαριές φανέλες στην Ευρώπη και ξεκινάνε πάντα μια διοργάνωση ανάμεσα στα φαβορί.

Η Γαλλία, οποία έχει κανονικά απόδοση 5.00, θα την βρούμε σήμερα στο πολύ δελεαστικό 6.50. Φυσικά οι Γάλλοι διανύουν μια πολύ καλή περίοδο και διαθέτουν ένα από τα πληρέστερα ρόστερ της διοργάνωσης.

Αγγλία και Γερμανία είναι επίσης φαβορί, με τους Άγγλους να θέλουν επιτέλους να κατακτήσουν αυτό το τρόπαιο, το οποίο και κυνηγούν χρόνια. Η Αγγλία προσφέρεται σε απόδοση 8.00 αντί 7.00 και η Γερμανία προσφέρεται σε απόδοση 10.00 αντί 9.00.

Οι αποδόσεις πάντως ενδέχεται να αλλάξουν και πάλι και αυτό δείχνει το γεγονός, ότι στην έναρξη της προσφοράς η Γερμανία είχε απόδοση 11.00, η οποία μάλλον έπεσε, καθώς πολλοί παίκτες έτρεξαν να εκμεταλλευτούν αυτή την απόδοση.

Ανακάλυψε κι άλλες ειδικές προσφορές Euro στην Bwin

Στην Στοίχημα App της Bwin θα βρεις πολύ περισσότερες προσφορές γύρω από το Euro 2021. Η συγκεκριμένη εταιρεία εξελίσσει συνεχώς τις προσφορές της και προσφέρει στα μέλη της πολλές επιλογές και ειδικά στοιχήματα. Δες και μόνος σου και μπες στην Bwin.gr. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.