Έναρξη Euro με πλούσιες προσφορές και ειδικά στοιχήματα στην Goalbet

Έφτασε επιτέλους η μεγάλη ώρα. Απόψε το βράδυ αρχίζει το φετινό Euro, το οποίο το περιμέναμε τόσο καιρό. Από το περασμένο έτος που είχε αρχικά προγραμματιστεί, οι λάτρεις του στοιχήματος είχαν τεράστια αναμονή, η οποία σήμερα θα λάβει τέλος.

Φυσικά η έναρξη του Ευρωπαϊκού τουρνουά δεν θα μπορούσε να περάσει και εντελώς απαρατήρητη από την Goalbet App, η οποία δίνει στα εγγεγραμμένα μέλη της Euro προσφορές και την δυνατότητα πλούσιων ειδικών στοιχημάτων.

Enarksi Euro Goalbet
© Goalbet

Απόψε στις 22:00 το βράδυ στο Ολίμπικο της Ρώμης θα γίνει η έναρξη της διοργάνωσης με το ματς Τουρκία- Ιταλία. Αν και το ματς θα διεξαχθεί στη Ρώμη, τυπικά γηπεδούχος θα είναι η Τουρκία.

Σε δαιμωνιώδη φόρμα η Ιταλία

Στο Ολίμπικο θα βρεθούν περίπου 15.000 φίλαθλοι με την πλειοψηφία να είναι φυσικά Ιταλοί, πράγμα το οποίο θα δώσει επιπλέον “φτερά” στην ήδη φορμαρισμένη Ιταλία. Μια Ιταλία, η οποία έκανε το απίστευτο 10 στα 10 στον προκριματικό όμιλο, παίζοντας μάλιστα και πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Η Ιταλία από την άλλη είναι μια ομάδα, η οποία στηρίζεται αρκετά στην άμυνα και είναι δυσκολοκατάβλητη για κάθε αντίπαλο. Αξιοσημείωτο ότι έχει χάσει μόλις τρία από τα τελευταία 26 ματς. Μεγάλο όπλο στην επίθεση είναι φυσικά ο Μπουράκ Γιλμάζ, ο οποίος στέφθηκε πριν λίγο καιρό πρωταθλητής Γαλλίας με την Λιλ.

Η προϊστορία είναι υπέρ των Ιταλών, οι οποίοι σε δέκα ματς κόντρα στην Τουρκία δεν έχουν ηττηθεί ποτέ. Επίσης η “Σκουάντρα Ατζούρα” δεν έχει χάσει ποτέ στο Ολίμπικο σε μεγάλη διοργάνωση. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η Τουρκία έχει παίξει σε τέσσερα εναρκτήρια ματς σε διοργανώσεις και έχει τέσσερις ήττες, εύκολα μπορεί κανείς να βγάλει το αποψινό φαβορί.

1000+ ειδικά στοιχήματα στην Goalbet

Στην Stoixima App της Goalbet θα βρεις για τον εναρκτήριο αγώνα πάνω από χίλια ειδικά στοιχήματα. Ισχύουν φυσικά όροι και προϋποθέσεις και θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος της εταιρείας, για να απολαύσεις στοιχήματα όπως ασιατικά χάντικαπ, σκόρερ, κόρνερ και πολλά άλλα. Καλή απόλαυση λοιπόν και ξεκινάμε Euro στην… Goalbet.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.