Stoiximan Master με έπαθλο 1.000.000 € εντελώς δωρεάν

H Stoiximan App δίνει την δυνατότητα σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της να κερδίσουν έως και 1.00.000 ευρώ και αυτό εντελώς δωρεάν, χωρίς να ποντάρουν χρήματα. Αυτή η απίθανη προσφορά Stoiximan Master έχει σχεδιαστεί για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Εκτός από το μεγάλο έπαθλο, ο κάθε παίκτης έχει την ευκαιρία σε κάθε αγωνιστική να κερδίζει έως και 10.000 ευρώ, ποντάροντας κι εδώ εντελώς δωρεάν στο προτεινόμενο από την εταιρεία ματς του Euro 2021.

Stoiximan Master
© Stoiximan

Το Stoiximan Master είναι πολύ απλό και κάθε παίκτης έχει την δυνατότητα να λάβει μέρος. Είναι εντελώς δωρεάν και υπάρχει ευκαιρία για μεγάλα κέρδη.

Πως παίζεται το Stoiximan Master;

Σε κάθε αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, θα πρέπει να μαντέψεις το τελικό σκορ και τον παίκτη, ο οποίος θα σκοράρει πρώτος στον αγώνα. Για παράδειγμα στον χθεσινό αγώνα Βέλγιο- Ρωσία κέρδισαν όσοι έπαιξαν τελικό σκορ 3-0 και Λουκάκου πρώτο σκόρερ.

Φυσικά αυτά τα πονταρίσματα είναι για τα μέλη της Stoiximan εντελώς δωρεάν στο παιχνίδι Stoiximan Master. Σε περίπτωση που ένας παίκτης μαντέψει σωστά σε έναν αγώνα τελικό σκορ και παίκτη που θα σκοράρει πρώτος, θα κερδίσει το έπαθλο των 10.000 ευρώ. Αυτό εάν είναι φυσικά ο μοναδικός που μάντεψε σωστά. Εάν μαντέψουν σωστά περισσότερα εγγεγραμμένα μέλη, τότε το ποσό θα μοιραστεί ανάλογα.

Εάν δεν κερδίσει κανένας τα 10.000 ευρώ θα προστεθούν στον επόμενο αγώνα, όπου και θα διεκδικείς πλέον 20.000 ευρώ. Σχετικά με το συνολικό έπαθλο, το οποίο προσφέρει 1.000.000 ευρώ, θα πρέπει το εγγεγραμμένο μέλος να είναι σωστός στις 32 από τις συνολικά 44 προβλέψεις του. Το σύνολο των προβλέψεων είναι 44, δηλαδή 22 αγώνες, όπου πρέπει να προβλέψει κανείς τελικό σκορ και παίκτη που θα σκοράρει πρώτος.

Ολλανδία- Ουκρανία με Stoiximan Master

Στην Στοίχημα Εφαρμογή της Stoiximan θα βρεις σήμερα τον αγώνα Ολλανδία- Ουκρανία με την προσφορά Stoiximan Master. Μάντεψε σωστά παίκτη που θα σκοράρει πρώτο και τελικό σκορ και κέρδισε έως 10.000 ευρώ. Όλα αυτά εντελώς δωρεάν. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.