Euro με πολλές ενισχυμένες αποδόσεις στην Bwin

Μια νέα μέρα Euro ξεκινάει και τα αποψινά ματς υπόσχονται γκολ, θέαμα και πολλές συγκινήσεις. Η Bwin App φυσικά δεν αφήνει τα εγγεγραμμένα μέλη της παραπονεμένα και προσφέρει σήμερα σε πολλά γεγονότα ενισχυμένες αποδόσεις.

Το πρώτο ματς είναι αυτό μεταξύ της Σκωτίας και της Τσεχίας, όπου και οι δυο ομάδες θέλουν την νίκη, αν θέλουν να έχουν μια ελπίδα για τον επόμενο γύρω, καθώς θεωρούνται τα αουτσάιντερ του ομίλου. Εάν ποντάρει κάποιος σε νίκη της Τσεχίας σε συνδυασμό με πάνω από 2,5 γκολ στο ματς, θα συναντήσει ενισχυμένη απόδοση.

skotia-tsexia-bwin-2022
© Bwin

Επίσης στο ματς Σκωτία- Τσεχία, θα βρούμε σε ενισχυμένη απόδοση τον Τσε Άνταμς. Εάν σκοράρει πρώτος στον αγώνα θα επωφεληθεί κανείς από την ενισχυμένη απόδοση 7.00, αντί 6.00.

Η ώρα του Λεβαντόφσκι

Σήμερα ξεκινάει και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το “χρυσό παπούτσι” της Ευρώπης και περσινός καλύτερος παίκτης του κόσμου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Η Πολωνία θα αντιμετωπίσει την Σλοβακία και το μόνο αποτέλεσμα που την ενδιαφέρει θα είναι η νίκη.

Lewandowski Euro Bwin           © Bwin

Η Βwin προσφέρει φυσικά ενισχυμένη απόδοση και στον Λεβαντόφσκι, για να σκοράρει το πρώτο γκολ, με την δελεαστική απόδοση του 3.50. Οι Πολωνοί φυσικά είναι το φαβορί και δεν αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι.

Το βραδινό και τελευταίο αποψινό ματς θα είναι το Ισπανία- Σουηδία. Άλλο ένα ματς το οποίο υπόσχεται πολλά γκολ, με τις ομάδες να είναι πολύ δυνατές στην επίθεση. Επίσης προβλήματα στην άμυνα αντιμετωπίζει η Ισπανία, με τον Ράμος να είναι απών και να μην έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ποιος θα είναι ο βασικός γκολκίπερ.

Ενισχυμένες Bwin αποδόσεις στο Over 2,5

Στην Στοίχημα Εφαρμογή της Bwin έχεις την δυνατότητα να συνδυάσεις και τα τρία ματς σε ένα πολύ καλό Combi. Ενισχυμένη απόδοση στο να βγούνε όλα τα ματς Όβερ 2,5. Από 11.00, η απόδοση έχει ενισχυθεί στο 12.00. Φυσικά θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος της εταιρείας και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.