Ιταλία- Ελβετία στην Winmasters με πλούσια ειδικά στοιχήματα

Για την δεύτερη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Ιταλία φιλοξενεί την Ελβετία στο Ολίμπικο της Ρώμης και θέλει με νίκη να εξασφαλίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στην Winmasters App έχεις την δυνατότητα να ποντάρεις σε αυτό το ματς σε πλήθος ειδικών αγορών. Το στοίχημα όπως θα ήθελες να είναι, με πολλές επιλογές σε ένα ματς και με την μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία.

Italia Elbetia Winmasters
© Winmasters

Στην Winmasters θα βρεις πολύ καλές αποδόσεις για το ματς, ενώ δεν λείπουν τα ειδικά στοιχήματα για όλες τις ορέξεις. Το ματς αναμένεται να είναι συναρπαστικό και οι παίκτες που παίζουν στοίχημα, σίγουρα θα έχουν κάποιες ιδέες για την έκβαση του παιχνιδιού.

“Αγριεμένη” η Ιταλία

Η Ιταλία δείχνει να είναι σε πάρα πολύ καλή φόρμα και καλπάζει από νίκη σε νίκη, παίζοντας μάλιστα και επιβλητικό ποδόσφαιρο. Το αργότερο μετά την εμφατική νίκη τους, επί της Τουρκίας, τα αντίπαλα φαβορί έχουν αρχίσει και υπολογίζουν την Ιταλία ως σοβαρό αντίπαλο για τον δρόμο προς τον τίτλο.

Σε αυτό το κομμάτι σίγουρα μπορεί να βοηθήσει ο βασικός επιθετικός Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος ξέρει το γήπεδο πολύ καλά, επειδή παίζει για την ομάδα της Λάτσιο. Ο Ιταλός επιθετικός έχει σκοράρει σε αυτό το γήπεδο κοντά στα εκατό γκολ στην καριέρα του και αποτελεί το μεγάλο όπλο της Ιταλίας στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη η ομάδα της Ελβετίας ψάχνει την νίκη εναντίον της Ιταλίας, αν και στις προηγούμενες 8 αναμετρήσεις τους δεν είχαν καταφέρει να κερδίσουν. Οι Ελβετοί είδαν την ισοπαλία εναντίον της Ουαλίας ως στραβοπάτημα, καθώς στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Όλοι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι. Ερωτηματικό μόνο ο βασικός κίπερ Ζόμερ, ο οποίος ταξίδεψε για να είναι παρών στην γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Ανακάλυψε πολλά ειδικά στην Winmasters

Στην Στοίχημα App της Winmasters θα βρεις πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων. Μεταξύ άλλων μπορείς να ποντάρεις σε ο/u σουτ στο τέρμα, συνολικά φάουλ, ασιατικά κατοχής μπάλας και πολλά άλλα. Για να απολαύσεις τα ειδικά στοιχήματα θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.