Betrebels με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων και ενισχυμένες αποδόσεις στο Euro

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου βρίσκεται σε εξέλιξη και σιγά σιγά ξεχωρίζουν οι ομάδες, οι οποίες είναι σε κατάσταση για να διεκδικήσουν σοβαρά το πολυπόθητο τρόπαιο.

Η Betrebels App, ως μια σχετικά νέα στοιχηματική εταιρεία, που ήρθε να ταράξει τα νερά, δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει ένα μεγάλο κίνητρο στους παίκτες που παίζουν στοίχημα και έχουν κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα τους.

Betrebels Euro 2021
© Betrebels

H Betrebels προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της σε ματς του Euro πληθώρα ειδικών στοιχημάτων, αλλά και ενισχυμένες αποδόσεις, οι οποίες φυσικά προσφέρουν και μεγαλύτερα κέρδη σε περίπτωση νίκης.

Ξεχωρίζει το Αγγλία- Σκωτία

Στους σημερινούς αγώνες ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι Αγγλία- Σκωτία, δυο ομάδων που τις ενώνει, αλλά και τις χωρίζει τόσα πολλά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ, ένα γήπεδο όπου η Αγγλία δεν έχει υποδεχτεί καμία άλλη ομάδα περισσότερες φορές, από ότι τη Σκωτία.

Οι Άγγλοι τρέχουν ένα πολύ καλό σερί εναντίον των Σκωτσέζων, οι οποίοι στα τελευταία έντεκα ματς, έχουν μόλις μία νίκη. Μεγάλο φαβορί και απόψε η παρέα του Χάρι Κέιν, ο οποίος θέλει να ανοίξει λογαριασμό στο σκοράρισμα για το φετινό τουρνουά.

Στα άλλα δυο ματς της ημέρας η Σουηδία αντιμετωπίζει την Σλοβακία και χρειάζεται νίκη για να μην μπει σε περιπέτειες. Αν και αουτσάιντερ, οι Σλοβάκοι έδειξαν με την νίκη επί της Πολωνίας, ότι δεν είναι ομάδα που χάνει εύκολα.

Το απόγευμα οι Κροάτες θέλουν να κρατηθούν ζωντανοί στην διεκδίκηση της πρόκρισης και να κερδίσουν την φορμαρισμένη Τσεχία. Η Κροατία θεωρείται φαβορί και η απόδοση στο 2.30 στον άσο μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα ελκυστική.

Πλήθος αγορών στην Betrebels

Στην Στοίχημα App της Betrebels εκτός από ενισχυμένες αποδόσεις, θα βρεις και πλήθος ειδικών στοιχημάτων. Μπορείς να ποντάρεις σε ειδικά όπως χάντικαπ, αλλά και σε γρήγορες αγορές, όπου μπορείς και στο live να ποντάρεις σε γκολ στα επόμενα δέκα λεπτά, αλλά και πολλά άλλα.

Για να ανακαλύψεις και μόνος σου τις σπουδαίες προσφορές και επιλογές στην συγκεκριμένη εταιρεία, θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος. Επίσης ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.