Sportingbet Combi με επιπλέον αξία με σκόρερ Εμπαπέ, Ρονάλντο και Λεβαντόφσκι

Άλλη μια μέρα Euro και η Sportingbet εφαρμογή προσφέρει απίστευτα Combi στοιχήματα με επιπλέον αξία. Οι αποδόσεις είναι ενισχυμένες και το κίνητρο να ποντάρεις στις αγαπημένες σου ομάδες και στους παίκτες που συμπαθείς είναι μεγάλο.

Η σημερινή αγωνιστική είναι πολύ σημαντική για τις ομάδες, οι οποίες βλέπουν μια ευκαιρία να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο τους. Από την άλλη μια ενδεχόμενη ήττα μπορεί να φέρει τον αποκλεισμό, πράγμα το οποίο και φυσικά θέλουν να αποφύγουν.

Epipleon Aksia Sportingbet
© Sportingbet

Ένα πολύ καλό Combi+ με επιπλέον αξία είναι το να σκοράρουν απόψε οι Εμπαπέ, Ρονάλντο και Λεβαντόφκσι, οι οποίοι και θεωρούνται οι κορυφαίοι σκόρερ των ομάδων τους. Η απόδοση έχει ενισχυθεί και είναι πλέον στο ελκυστικό 17.00, μια πολύ καλή ευκαιρία για τους λάτρεις του στοιχήματος.

Κομβικό ματς το Πορτογαλία- Γερμανία

Το μεσημέρι το πρώτο ματς είναι το Ουγγαρία- Γαλλία, το οποίο έχει και ξεκάθαρο φαβορί. Οι Γάλλοι ξεκίνησαν πειστικά και κέρδισαν την Γερμανία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Εκεί τους ακυρώθηκαν και δυο γκολ, ένα εκ των οποίων του Εμπαπέ, τα οποία ήταν ελάχιστα οφσάιντ. Δύσκολα να μην σκοράρει ο γρήγορος Γάλλος σήμερα και ακόμα πιο δύσκολα να μην κερδίσει η Γαλλία.

Το επόμενο ματς είναι Πορτογαλία- Γερμανία, το οποίο και μπορεί να θεωρηθεί πρόωρος τελικός. Οι Γερμανοί μετά από την ήττα από την Γαλλία βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και μια ακόμα ήττα θα τους βάλει σε μεγάλα προβλήματα. Οι Πορτογάλοι από την άλλη έχουν μια πολύ σκληρή άμυνα και στην επίθεση τον καυτό και πλέον κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών σε Euro, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το βράδυ η αυλαία κλείνει με τον αγώνα Ισπανία- Πολωνία. Το ματς θεωρείται κομβικό, καθώς και οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο στον πρώτο αγώνα του τουρνουά. Οι Πολωνοί μάλιστα έχασαν από τους Σλοβάκους και με την Ισπανία δεν χωράνε άλλα λάθη. Για πολλούς έφτασε η στιγμή, ώστε να αποδείξει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι την μεγάλη του κλάση και να βάλει την σφραγίδα του σε ένα μεγάλο ματς εθνικών ομάδων.

Αρκετά Combi+ στην Sportingbet

Στην Στοίχημα App της Sportingbet μπορείς να βρεις πολλά Combi+ στοιχήματα και αυτό σε όλη την διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Επίσης μπορείς να βρεις σημεία με ενισχυμένη απόδοση, όπως το σημερινό Over 1,5 γκολ ημιχρόνου στο ματς Ουγγαρία- Γαλλία, το οποίο προσφέρεται στο 3.00 απόδοση (από 2.45).

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις και για να απολαύσεις αυτές τις προσφορές της εταιρείας θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.