0% γκανιότα και Money Back στην PameStoixima για το Ελβετία- Τουρκία

Αρχίζει η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και για πολλές ομάδες είναι η τελευταία ευκαιρία για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η εφαρμογή PameStoixima δίνει κίνητρο στα εγγεγραμμένα μέλη της με μεγάλες προσφορές Euro Zone στα σημερινά ματς.

Το σημαντικότερο ματς της ημέρας είναι το Ελβετία- Τουρκία, καθώς και οι δυο ομάδες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση. Ειδικά οι Τούρκοι που ξεκίνησαν με δυο ήττες, θέλουν να αποδείξουν ότι δεν είναι τόσο κακή ομάδα, όσο πολλοί πιστεύουν.

Elbetia Tourkia Pamestoixima
© PameStoixima

Το ματς Ελβετία Τουρκία προσφέρεται με 0% γκανιότα εάν ποντάρεις σε νικητή αγώνα ή ισοπαλία πριν την έναρξη του αγώνα. Επίσης εάν ποντάρεις στον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος και ο αγώνας λήξει 0-0, θα λάβεις τα χρήματα σου πίσω. Φυσικά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Τελευταία ευκαιρία των ομάδων

Αυτός ο αγώνας είναι η τελευταία ευκαιρία των ομάδων, για να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Και οι δυο ομάδες φάνηκαν κατώτερες των περιστάσεων εναντίον της Ιταλίας, όπου έχασαν και οι δυο με το εμφατικό 3-0. Η Ελβετία όμως έχει ήδη έναν βαθμό στο ενεργητικό της, από την ισοπαλία με την Ουαλία, ο οποίος μπορεί να φανεί κρίσιμος.

Οι Ελβετοί θα κατέβουν αποφασισμένοι για την νίκη, καθώς εάν τα καταφέρουν, λογικά θα έρθει και η πρόκριση. Να αποκλειστεί ομάδα που έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς φαντάζει δύσκολο θεωρητικά.  Οι Ελβετοί δεν αντιμετωπίζουν απουσίες. Ερωτηματικό αποτελεί μόνο ο βασικός τερματοφύλακας Ζόμερ, ο οποίος ταξίδεψε στη Γερμανία για να παρευρεθεί στη γέννηση του παιδιού του.

Οι Τούρκοι από την άλλη φαίνεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με πολλούς παίκτες να δηλώνουν, ότι θα ήταν καλύτερο να είχαν αποχωρήσει ήδη από την διοργάνωση. Δεν πείθουν ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση και ακόμα και με νίκη, δεν είναι σίγουρο ότι θα προκριθούν στην επόμενη φάση, καθώς δεν έχουν καλό συντελεστή τερμάτων.

Το Euro Zone ισχύει και για το Ιταλία- Ουαλία

Η Στοίχημα Εφαρμογή της PameStoixima δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός προσφοράς Euro Zone και το άλλο ματς της αγωνιστικής, το Ιταλία- Ουαλία. Και εδώ θα πρέπει κανείς να είναι εγγεγραμμένο μέλος και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Αμφότερες ομάδες δείχνουν να έχουν σίγουρη την πρόκριση για την επόμενη φάση και παίζουν απλά για την πρώτη θέση. Φαβορί φυσικά οι Ιταλοί, που μέχρι στιγμής πείθουν ότι μπορούν να φτάσουν μακριά στην διοργάνωση.

 

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.