Live Στοίχημα σε αγώνες Euro με απόλυτη ευελιξία Cash Out στην Tipbet

Αναμένεται συναρπαστική μέρα σήμερα για το Εuro 2021. Η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων έφτασε και για τις ομάδες από την Αγγλία, την Τσεχία, την Σκωτία και την Κροατία. Κάθε ομάδα ξεκινάει από διαφορετική αφετηρία σήμερα και έχει διαφορετικό στόχο.

Οι εξελίξεις στα σημερινά ματς θα είναι συνεχόμενες, συναρπαστικές και απρόβλεπτες και για αυτό τον λόγο η Tipbet εφαρμογή προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της την απόλυτη ευελιξία στο Live Στοίχημα.

Tipbet Euro Cashout
© Tipbet

H Tipbet App είναι από τις λίγες στοιχηματικές εταιρείες που προσφέρουν όλα τα είδη των κας άουτ. Τα εγγεγραμμένα μέλη της έχουν τον απόλυτο έλεγχο για τα πονταρίσματα τους κατά τη διάρκεια του αγώνα και μπορούν να αποφασίσουν, εάν και ποιο Cash Out θα επιλέξουν.

Δυο ματς διαφορετικού χαρακτήρα

Οι δυο σημερινοί αγώνες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικοί. Από την μια το ματς Τσεχία- Αγγλία, όπου ουσιαστικά η Αγγλία υποδέχεται την Τσεχία στο Γουέμπλεϊ, είναι ένα ματς όπου κρίνεται η πρωτιά του ομίλου. Και οι δυο ομάδες έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση, όμως οι Άγγλοι θέλουν την νίκη, για να προσπεράσουν τους Τσέχους, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση.

Από την άλλη έχουμε ένα ματς “η ζωή σου ο θάνατος μου”, με τις ομάδες της Κροατίας και της Σκωτίας να παίζουν μόνο για την νίκη. Όποια ομάδα καταφέρει και επικρατήσει, αυτόματα περνάει στην επόμενη φάση, ενώ όποια χάσει αποχαιρετάει την διοργάνωση. Σε περίπτωση ισοπαλίας μένουν και οι δυο ομάδες εκτός, γεγονός που μας κάνει να αναμένουμε έναν πολύ ωραίο αγώνα.

Οι Κροάτες μπορεί να μοιάζουν φαβορί στα χαρτιά, καθώς μόλις πριν λίγα χρόνια βρισκόταν στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν πέντε φορές, με τους Κροάτες να μην έχουν κερδίσει ποτέ την Σκωτία.

Επιλογές Cash Out και ειδικά στοιχήματα στην Tipbet

Η Stoixima App της Tipbet προσφέρει με τρεις επιλογές Cash Out την απόλυτη ευελιξία στα εγγεγραμμένα μέλη της. Πέρα από αυτό θα βρεις στην εταιρεία αρκετά ειδικά στοιχήματα, τα οποία είναι διαθέσιμα και στο Live. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.