Πορτογαλία- Γαλλία με 0% γκανιότα στην Goalbet

Ένα μεγάλο ντέρμπι μας περιμένει στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Πορτογαλία και Γαλλία αναμετρώνται σε ένα ματς, όπου παίζεται η πρόκριση στον επόμενο γύρο. Αυτό το ματς δεν θα μπορούσε να μην είναι σε γεμάτο γήπεδο, έτσι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Βουδαπέστης, το οποίο θα είναι κατάμεστο.

Η εφαρμογή Goalbet είναι εδώ και για αυτό το ματς και προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πλήθος ειδικών στοιχημάτων. Αξίζει να αναφερθεί ότι το ματς προσφέρεται και με 0% γκανιότα, άρα οι αποδόσεις είναι ακόμα πιο υψηλές.

Portogalia Gallia Euro Goalbet
© Goalbet

Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στον προηγούμενο τελικό του Euro 2016, όπου οι Πορτογάλοι πήραν το τρόπαιο μέσα από τα χέρια των Γάλλων στο Παρίσι. Η Γαλλία θέλει να πάρει εκδίκηση από τους Πορτογάλους και παράλληλα να εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο.

Ρονάλντο εναντίον Εμπαπέ

Και οι δυο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν χωρίς ιδιαίτερες απουσίες, ενώ όλα τα φώτα θα πέσουν στους επιθετικούς σούπερ σταρ των ομάδων, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Κίλιαν Εμπαπέ. Ο πρώτος έχει σκοράρει ήδη τρεις φορές και μεγαλώνει το ρεκόρ επίτευξης τερμάτων σε Euro.

Ο Εμπαπέ αν και πολύ κινητικός στα πρώτα δυο ματς, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμα στην διοργάνωση, όμως αναμένεται στα επόμενα ματς κάποιο ξέσπασμα. Αξίζει να τονίσουμε, ότι ο Ρονάλντο δεν έχει σκοράρει ποτέ εναντίον της Γαλλίας, αν και την έχει αντιμετωπίσει ήδη έξι φορές.

Οι Πορτογάλοι ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να προκριθούν στην επόμενη φάση, καθώς ακόμα και με ήττα, οι πιθανότητες είναι μεγάλες. Όμως η ομάδα του Σάντος έχει τονίσει ότι θα κατεβεί για την νίκη και δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες.

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων στην Goalbet

Η Στοίχημα App της Goalbet προσφέρει στο συγκεκριμένο ματς πλήθος ειδικών αγορών και τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν πραγματικά πάρα πολλές επιλογές πονταρίσματος. Ισχύουν φυσικά όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.