0% γκανιότα από την Betshop στο ματς Ουαλία- Δανία

Έφτασε η ώρα για το πρώτο ματς για την φάση των “16” στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και οι πρώτες ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στα προημιτελικά είναι η Ουαλία και η Δανία.

H Betshop App προσφέρει για αυτό το ματς μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη της 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα. Παρατηρούμε ότι και οι αποδόσεις είναι αρκετά ανταγωνιστικές, γεγονός που κάνει τον αγώνα ακόμα πιο ενδιαφέρον για τους λάτρεις του στοιχήματος.

Oualia Dania Euro Betshop
© Betshop

Καθώς το ματς προσφέρεται με 0% γκανιότα, βλέπουμε και τις αποδόσεις να είναι ενισχυμένες, με το φαβορί από την Δανία να προσφέρεται σε απόδοση 1.92 σε περίπτωση νίκης. Όμως και η νίκη της Ουαλίας, η οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει εκπλήξεις φαντάζει πολύ ελκυστική με απόδοση 5.30.

Βαρόμετρο οι Μπέιλ και Ράμσεϊ

Η έκβαση του ματς θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από την απόδοση των δυο σούπερ σταρ της ομάδας των Ουαλών, Γκάρεθ Μπέιλ και Άαρον Ράμσεϊ. Η Ουαλία αν και αουτσάιντερ, αν βρεθούν αυτοί οι δυο παίκτες σε καλή μέρα, δείχνει να είναι ικανή να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Το πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι δυο παίκτες για τους Ουαλούς δείχνει το γεγονός ότι σε αυτό και το προηγούμενο Euro, οι μισές περίπου τελικές προσπάθειες προήλθαν από ενέργειες αυτών των δυο παικτών.

Από την άλλη πλευρά οι Δανοί δείχνουν να έχουν ξεπεράσει το σοκ μετά την κατάρρευση του συμπαίκτη τους Έρικσεν και θέλουν να αφιερώνουν κάθε παιχνίδι και κάθε νίκη στον αγαπημένο τους συμπαίκτη, ο οποίος δείχνει να έχει αναρρώσει. Φαβορί φυσικά η Δανία, αλλά σε αυτό το Euro έχουμε δει και εκπλήξεις.

Πολλά ειδικά στοιχήματα και στο Ιταλία- Αυστρία

Η Στοίχημα App της Betshop προσφέρει και στο άλλο ματς της ημέρας πλήθος ειδικών στοιχημάτων. Η Ιταλία θα αναμετρηθεί με την Αυστρία θέλοντας να δείξει σε όλους γιατί λογίζεται πλέον ως ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Για να απολαύσεις τις προσφορές της εταιρείας πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.