Κροατία- Ισπανία με 0% γκανιότα και Money Back στην PameStoixima

Γνωρίζουμε ήδη τις τέσσερις πρώτες ομάδες των προημιτελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και απόψε θα μάθουμε ακόμα δυο. Στο πρώτο ματς της ημέρας η Κροατία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία σε έναν αγώνα για γερά νεύρα.

Η εφαρμογή PameStoixima είναι και πάλι δίπλα στους λάτρεις του στοιχήματος και προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στοιχήματος στα εγγεγραμμένα μέλη της. Πολλά ειδικά στοιχήματα, 0% γκανιότα και Money Back είναι κάποιες από τις προσφορές που θα βρει ο παίκτης για αυτόν τον αγώνα στην πλατφόρμα του ΟΠΑΠ.

Kroatia Ispania Euro Pamestoixima
© PameStoixima

Μπορεί το φαβορί να είναι η Ισπανία, όμως οι Κροάτες γνωρίζουν πως να προχωράνε σε μεγάλες διοργανώσεις και το απέδειξαν και στο προηγούμενο Μουντιάλ, όπου και έφτασαν μέχρι τον τελικό.

Κομβική η απουσία Πέρισιτς

Η Κροατία έχει κάποιες μονάδες, οι οποίες μπορούν να κάνουν την διαφορά και να χαρίσουν νίκες και προκρίσεις, όπως έκανε στο προηγούμενο ματς ο Λούκα Μόντριτς. Ένας από αυτούς τους παίκτες είναι και ο σταρ της Ίντερ Ιβάν Πέρισιτς, ο οποίος μάλιστα έχει συμμετοχή σε έξι γκολ στα προηγούμενα πέντε ματς.

Ο Πέρισιτς όμως για κακή τύχη της Κροατίας βρέθηκε θετικός στον Κορονοϊό και θα απουσιάσει από τον σημερινό σημαντικό αγώνα εναντίον της Ισπανίας. Ο προπονητής Ντάλιτς πρέπει να βρει λύση πως θα αντικαταστήσει τον έμπειρο παίκτη του.

Η Ισπανία από την πλευρά της μπορεί να μην αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όμως είναι φανερό ότι δεν πατάει καλά στα τελευταία ματς. Μπορεί στον προηγούμενο αγώνα να επιβλήθηκε με 5-0 της Σλοβακίας, αλλά η γενικότερη εικόνα της στο τουρνουά κάθε άλλο παρά πείθει.

0% γκανιότα και Money Back στην Pamestoixima

Η Στοίχημα App της PameStoixima προσφέρει απίστευτες αγορές στα εγγεγραμμένα μέλη της. Το ματς προσφέρεται με 0% γκανιότα εάν ποντάρει κανείς σε νίκη ομάδας ή ισοπαλία πριν την έναρξη αγώνα.

Επίσης προσφέρεται η επιλογή Money Back, αλλά και πλήθος ειδικών αγορών. Φυσικά θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.