Ελβετία- Ισπανία στην Sportingbet με Build A Bet Price Boost

Απόψε ξεκινάει η επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου και οι ομάδες θα παλέψουν για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η Sportingbet App προσφέρει για τον πρώτο ημιτελικό της ημέρας πολλές προσφορές στα εγγεγραμμένα μέλη της.

Πέρα από τις πολύ καλές αποδόσεις και την πληθώρα αγορών, η εταιρεία προσφέρει και την δυνατότητα Build A Bet, αλλά και πολύ καλό Build A Bet Price Boost. Ευελιξία και απόλυτος έλεγχος στα στοιχήματα στην Σπορτινγκμπετ.

Elbetia Ispania Sportingbet Euro
© Sportingbet

Η επιλογή συνδυασμού στοιχήματος, πάνω από 3,5 γκολ στον αγώνα, Ισπανία περισσότερα κόρνερ και κόκκινη κάρτα στο ματς προσφέρεται στην ενισχυμένη απόδοση 19.00.

Με φόρα η Ισπανία, σκληρή η Ελβετία

Η Ισπανία δεν έδειξε να πατάει καλά στην αρχή της διοργάνωσης και δεν ενέπνεε σιγουριά στο παιχνίδι της. Έγινε όμως η πρώτη ομάδα στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, η οποία σημειώνει πέντε γκολ σε δυο διαδοχικούς αγώνες. Έχει δείξει ότι η επίθεση της έχει ξυπνήσει και θέλει να προχωρήσει με τον ίδιο δυναμισμό και στην επόμενη φάση.

Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της εικόνας της Ισπανίας, έπαιξε φυσικά και η επιστροφή του Μπούσκετς στο κέντρο, ο οποίος απουσίασε στα πρώτα δυο ματς της διοργάνωσης. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα όμως θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικός, καθώς εάν “κιτρινιστεί” στον αγώνα, θα χάσει το επόμενο ματς.

Οι Ελβετοί κατάφεραν να πετάξουν έξω από την διοργάνωση ένα από τα μεγάλα φαβορί, την Γαλλία. Έπαιξαν πολύ καλά και στην διαδικασία των πέναλτυ ήταν πιο ψύχραιμοι από τους Γάλλους. Τεράστια απώλεια στο κέντρο των Ελβετών θα είναι ο αρχηγός Τσάκα, την θέση του οποίου θα πάρει λογικά ο Ζακάρια.

Ενισχυμένη απόδοση σε Μοράτα

Η Στοίχημα App της Sportingbet δίνει την δυνατότητα στα εγγεγραμμένα μέλη της να ανακαλύψουν αρκετές προσφορές και στο βραδινό ματς  Βέλγιο- Ιταλία. Φυσικά και εκεί υπάρχει πλήθος αγορών και επιλογές με ενισχυμένες αποδόσεις.

Μια ακόμα πολύ καλή επιλογή είναι να σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα Ελβετία- Ισπανία ο Αλβάρο Μοράτα. Ο επιθετικός της Γιουβέντους έχει ανοίξει ήδη λογαριασμό και η απόδοση είναι ενισχυμένη στο ελκυστικό 4.75. Φυσικά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.