Προημιτελικά Euro 2020 με ενισχυμένες αποδόσεις στην Betrebels

Ισπανία και Ιταλία κατάφεραν χθες και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Εuro 2020 και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για ένα εισιτήριο του τελικού της διοργάνωσης. Σήμερα θα μάθουμε και το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών και η εφαρμογή Βetrebels προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις και πλήθος ειδικών στοιχημάτων.

Στο πρώτο ματς, έχουμε τις εκπλήξεις της διοργάνωσης Τσεχία και Δανία, οι οποίες θέλουν να φτάσουν στον ημιτελικό της διοργάνωσης και να δείξουν ότι οι εκπλήξεις είναι για να γίνονται.

Betrebels Proimitelika Euro
© Betrebels

Το δεύτερο ματς της ημέρας έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από την Αγγλία, η οποία όμως για πρώτη φορά στη φετινή διοργάνωση θα αναγκαστεί να παίξει εκτός έδρας. Πάντως αν καταφέρει και προκριθεί, έως τον τελικό θα έχει μόνο παιχνίδια μέσα στο Λονδίνο.

Ένα φαβορί και τρία αουτσάιντερ

Από την φάση των προημιτελικών φαίνεται ήδη ξεκάθαρα ότι το μεγάλο φαβορί, όχι μόνο για την πρόκριση στον ημιτελικό, αλλά και για την πρόκριση στον τελικό, είναι η Αγγλία. Οι Άγγλοι θα θεωρήσουν μεγάλη αποτυχία, να μην καταφέρουν να φτάσουν έως τον τελικό, ειδικά από την στιγμή που απέκλεισαν την Γερμανία.

Οι Ουκρανοί με τον προπονητή Σεφτσένκο μπορεί να είναι αουτσάιντερ σήμερα, αλλά σίγουρα δεν θα παραδώσουν τα όπλα εύκολα. Η Ουκρανία ξέρει ότι έχει μεγάλη ευκαιρία να γράψει ιστορία, εάν καταφέρει και προκριθεί στα ημιτελικά και αναμένεται να τα δώσει όλα απόψε.

Στο ματς Τσεχία- Δανία πρόκειται για δυο ιστορικές ομάδες, οι οποίες έχουν καταγράψει μεγάλες πορείες στο παρελθόν στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Πέρα από αυτό όμως, πριν από το φετινό Εuro, κανένας δεν θα πίστευε ότι μια από αυτές τις δυο ομάδες θα βρίσκονται στον ημιτελικό.

Πλήθος αγορών στην Βetrebels

Η Στοίχημα Εφαρμογή της Betrebels εκτός από ενισχυμένες αποδόσεις σε αυτούς τους δυο αγώνες, προσφέρει και πληθώρα ειδικών στοιχημάτων. Όλοι οι λάτρεις του στοιχήματος θα βρούνε το στοίχημα που τους ταιριάζει.

Για να απολαύσει κανείς τις απίστευτες προσφορές και τις ενισχυμένες αποδόσεις της Betrebels θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος. Ισχύουν επίσης όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.