Βραζιλία- Περού με πολλές στοιχηματικές επιλογές στην Interwetten

Ημιτελικός Κόπα Αμέρικα και η Βραζιλία έχει σκοπό να φτάσει στον τελικό, ο οποίος βέβαια θα διεξαχθεί σπίτι της. Τελευταίο εμπόδιο πριν την είσοδο στον τελικό είναι το Περού, το οποίο η Βραζιλία το αντιμετώπισε και στην φάση των ομίλων, όπου επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-0.

Η εφαρμογή Interwetten προσφέρει φυσικά αυτόν τον αγώνα στα εγγεγραμμένα μέλη της, με πλήθος στοιχηματικών επιλογών. Κανένας λάτρης του στοιχήματος δεν θα μείνει απογοητευμένος με τα ειδικά στοιχήματα που θα βρει στην πλατφόρμα, αλλά και στις εφαρμογές της στοιχηματικής εταιρείας,

Brazilia Perou Interwetten Copa America
© Interwetten

Τεράστιο φαβορί του αγώνα φυσικά η Βραζιλία, η οποία παίζει το τουρνουά εντός έδρας και δείχνει σε καλή κατάσταση. Αυτό το βλέπουμε και στις αποδόσεις φυσικά, αλλά στην Ιντερβετεν έχεις πολύ παραπάνω επιλογές από το κλασικό 1Χ2.

Δυνατή σε όλες τις γραμμές η Βραζιλία

Οι Βραζιλιάνοι σε αυτή τη διοργάνωση έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν μόνο μια πολύ δυνατή επίθεση, η οποία στηρίζεται στον Νεϊμάρ και την παρέα του, αλλά και μια πολύ καλή άμυνα. Δέχεται πολύ δύσκολα γκολ και αυτό είναι και ένας ακόμα λόγος που θεωρείται μεγάλο φαβορί για την κούπα.

Το Περού φυσικά και θα παλέψει για την ιστορική ευκαιρία να παίξει έναν τελικό μεγάλης διοργάνωσης, αλλά προέρχεται από μια σκληρή μάχη με την Παραγουάη, την οποία και κατάφερε να αποκλείσει ύστερα από ένα συναρπαστικό ματς στην διαδικασία των πέναλτι.

Η Βραζιλία θα έχει τις απουσίες του Σάντρο και του τιμωρημένου με κόκκινη κάρτα Γκαμπριέλ Ζεσούς, ενώ το Περού δεν θα έχει στη διάθεση του τον Καρίγιο. Κατά τα άλλα και οι δυο ομάδες θα παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες.

Δυνατές αποδόσεις στην Interwetten

Η Stoixima App της Interwetten είναι από τις εφαρμογές, όπου μπορείς να βρεις πάρα πολύ καλές αποδόσεις σε όλα τα ματς και σε όλα τα αθλήματα. Φυσικά πέρα από τις καλές αποδόσεις, προσφέρονται στα εγγεγραμμένα μέλη και πλήθος ειδικών στοιχημάτων. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.