Ιταλία- Ισπανία με 0% γκανιότα στην Stoiximan

Φτάσαμε στον ημιτελικό του Euro 2021 και απόψε θα μάθουμε την πρώτη ομάδα που θα βρεθεί στις 11 Ιουλίου στον τελικό του Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο. Η Stoiximan App προσφέρει στο συγκεκριμένο ματς πολλά ειδικά στοιχήματα, αλλά και 0% γκανιότα, όπου ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν αρκετές επιλογές στην εφαρμογή της στοιχηματικής εταιρείας και μπορούν να ποντάρουν τα στοιχήματα τους εύκολα και γρήγορα και από την κινητή τους συσκευή.

Italia Ispania Stoiximan Euro
© Stoiximan

Ο αγώνας προβλέπεται συναρπαστικός και οι ομάδες μοιάζουν έτοιμες να τα δώσουν όλα για να πάνε στον τελικό. Οι Ιταλοί μπορεί να μοιάζουν για πολλούς το φαβορί, αλλά η Ισπανία είναι μια ομάδα με παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Ο Ινσίνιε ένα από τα κλειδιά της Ιταλίας

Η Ιταλία δείχνει έως τώρα στο τουρνουά απίστευτη σταθερότητα. Παίζει ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και είχε τον πλήρη έλεγχο σε όλα τα ματς έως τώρα. Άμυνα και επίθεση έχουν βρει τις ισορροπίες τους και η Ιταλία αποδίδει ως σύνολο.

Βέβαια σε όλο το σύνολο υπάρχουν και οι παίκτες βαρόμετρα που ξεχωρίζουν. Για τους Ιταλούς ένας από αυτούς τους παίκτες είναι ο Λορένζο Ινσίνιε, ο οποίος στα τελευταία 15 ματς με την Ιταλία έχει συμμετοχή σε 13 γκολ. Οι Ισπανοί θα πρέπει να ξέρουν από πριν, ποιους παίκτες θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα.

Η Ισπανία από τη άλλη δεν έχει δείξει την ίδια σταθερότητα με τους Ιταλούς. Προέρχεται από δυο παρατάσεις, ενώ την Ελβετία κατάφερε να την λυγίσει στην διαδικασία των πέναλτι. Οι Ισπανοί ενδέχεται να χρειαστεί να καλύψουν την απουσία του Σαράμπια, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας με την Ελβετία.

Παίξε και από το κινητό σου στην Stoiximan

Η Stoixima Εφαρμογή της Stoiximan προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα με 0% γκανιότα και πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα. Φυσικά όλες οι προσφορές και οι επιλογές στοιχημάτων είναι διαθέσιμες μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη, ενώ ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.