Αγγλία- Δανία με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα στην Goalbet

Δεύτερος ημιτελικός σήμερα και μένει να δούμε τον αντίπαλο της Ιταλίας για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στο Γουέμπλεϊ. Η Αγγλία θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Δανίας, για να μπορέσει να βρεθεί στον τελικό μέσα στο σπίτι της και να διεκδικήσει το πολυπόθητο τρόπαιο.

Η εφαρμογή Goalbet προσφέρει και σε αυτόν τον αγώνα πλήθος ειδικών στοιχημάτων και επιλογών, ενώ θα βρεις και μηδενική γκανιότα. Ισχύουν φυσικά όροι και προϋποθέσεις.

Agglia Dania Euro Goalbet
© Goalbet

Στην Goalbet θα βρεις και ασιατικά χάντικαπ, τα οποία φυσικά μπορείς να παίξεις και από το κινητό σου εύκολα και γρήγορα. Παίζοντας από την Mobile έκδοση δεν χάνεις λεπτό και μπορείς να ποντάρεις και κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο παράγοντας Γουέμπλεϊ ίσως κρίνει τον αγώνα

Σημαντικός παράγοντας στον σημερινό αγώνα θα είναι σίγουρα το Γουέμπλεϊ. Το γήπεδο στο Λονδίνο είναι το κάστρο των Άγγλων και η πλειοψηφία των φιλάθλων στις εξέδρες θα είναι φυσικά υπέρ των “λιονταριών”. Αναμένεται να παρευρεθούν 60.000 φίλαθλοι.

Εάν όμως υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να αποκλείσει την Αγγλία από ημιτελικό Euro στο Γουέμπλεϊ, αυτή είναι η Δανία. Στα τελευταία έξι επίσημα ματς μεταξύ τους, οι Άγγλοι κατάφεραν να επικρατήσουν μόλις σε έναν αγώνα. Επίσης οι Δανοί έχουν κερδίσει τα τελευταία δυο ματς εναντίον της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ. Καμία ποτέ δεν το έχει καταφέρει τρεις συνεχόμενες φορές.

Οι ελπίδες των Άγγλων στηρίζονται στον αρχηγό τους Χάρι Κέιν, ο οποίος δείχνει να έχει φορμαριστεί στο πιο κατάλληλο σημείο του τουρνουά. Απέναντι του όμως θα βρει τρία στόπερ, που φημίζονται για την μαχητικότητα τους. Κιάερ, Κρίστενσεν και Βέστεργκααρντ θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τους επιθετικούς της Αγγλίας μακριά από το τέρμα.

Πλήθος ειδικών αγορών στην Goalbet

Η Stoixima App της Goalbet έχει πολύ γρήγορη Mobile έκδοση, ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις το πλήθος ειδικών στοιχημάτων και από το κινητό σου. Από σκόρερ μέχρι ασιατικά στοιχήματα, θα βρεις τα πάντα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.