Τελικός Euro 2021 με 0% γκανιότα στην Betshop

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Ιταλία και Αγγλία θα αναμετρηθούν στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου και στο τέλος ο νικητής θα μπορέσει να σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο και να μπει στην ιστορία.

Και οι δυο ομάδες έχουν ένα μεγάλο σερί θετικών αποτελεσμάτων και αναμένεται πραγματικά μεγάλος αγώνας. Η Betshop App προσφέρει για αυτόν τον αγώνα πλήθος ειδικών στοιχημάτων και 0% γκανιότα.

Italia Agglia Euro Betshop
© Betshop

Φαβορί μπορεί να θεωρείται η Αγγλία, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω της έδρας που θα διεξαχθεί ο τελικός. Παραδείγματα προηγούμενων τελικών δείχνουν όμως, ότι πολλές φορές η έδρα αποδεικνύεται μεγάλο φορτίο.

Η πρωτάρα Αγγλία και η μεγάλη ευκαιρία

Η Αγγλία συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Ευρωπαϊκού και έχει την μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο στο σπίτι της, όπως ακριβώς έκανε και στον μοναδικό παγκόσμιο τίτλο της πίσω στο μακρινό 1966. Η Ιταλία από την άλλη συμμετέχει για τέταρτη φορά, ενώ έχει κατακτήσει τον τίτλο μια φορά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε μεγάλες διοργανώσεις η Ιταλία είναι αήττητη κόντρα στην Αγγλία. Σε αγώνες επί αγγλικού εδάφους υπάρχει απόλυτη ισορροπία μεταξύ τους, καθώς σε εννέα ματς έχουν υπάρξει τρεις ισοπαλίες και η κάθε ομάδα έχει από τρεις νίκες.

Οι δυο ομάδες αναμένεται να παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες, καθώς δεν αναμένονται απουσίες της τελευταίας στιγμής. Για την Ιταλία φυσικά θα είναι τεράστια η απουσία του Σπινατσόλα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά με το Βέλγιο και θα απουσιάσει καιρό. Την θέση του αναμένεται να πάρει και πάλι ο άσος της Τσέλσι, Έμερσον.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Betshop

Η Στοίχημα Εφαρμογή της Betshop προσφέρει πλήθος ειδικών στοιχημάτων και όλοι οι λάτρεις του στοιχήματος μπορούνε να ποντάρουν σε πολλά γεγονότα. Τα πονταρίσματα φυσικά μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα και από κινητές συσκευές. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.