Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ με ελκυστικές αποδόσεις στην Bwin

Το Euro 2021 μόλις τελείωσε, με την Ιταλία να στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Οι αγώνες ποδοσφαίρου όμως δεν σταματάνε εδώ, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει τα Προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι ομάδες διεκδικούν την είσοδο τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Bwin App διαθέτει φυσικά όλους τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ στην πλατφόρμα της, αλλά και στις εφαρμογές της για τα κινητά. Εδώ θα βρούμε ελκυστικές αποδόσεις και πλούσια αγορά ειδικών στοιχημάτων.

Lincoln Fola Bwin
© Bwin

Το σημερινό πρόγραμμα και το κουπόνι της Μπι Γουιν διαθέτει πολλούς αγώνες, όπου ξεχωρίζουν οι πολύ καλές αποδόσεις, αλλά και οι αγορές που μπορεί κανείς να κάνει.

Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι από φέτος δεν θα ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γεγονός που αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες των αγώνων. Τον κανονισμό αυτό τον άλλαξε η ΟΥΕΦΑ για να κάνει τα παιχνίδια πιο ελκυστικά και μένει να δούμε, εάν αυτό θα φέρει αποτέλεσμα.

Στα σημερινά ματς ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Λίνκολν με την Φόλα Ες, όπου η Λίνκολν κατάφερε να αποσπάσει στην έδρα της Φόλα Ες ισοπαλία 2-2 και να διεκδικεί στα ίσα την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η Φόλα Ες από το Λουξεμβούργο είναι ακόμα το φαβορί φυσικά, αλλά πλέον για να το αποδείξει είναι αναγκασμένη να παίξει για την νίκη στην έδρα της Λίνκολν στο Γιβραλτάρ.

Ένα ακόμα ματς το οποίο σήμερα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς στην πρώτη αναμέτρηση δεν κατάφερε να πάρει κάποια ομάδα μεγάλο προβάδισμα, είναι το Σαχτάρ Σόλιγκορσκ- Λουντογκόρετς. Η Λουντογκόρετς μπορεί να κέρδισε στην έδρα της με 1-0, όμως οι Λευκορώσοι είναι αποφασισμένοι για την ανατροπή και αναμένεται δύσκολο ματς.

Όλοι οι αγώνες διαθέσιμοι και στην Bwin εφαρμογή

Η Stoixima App της Bwin προσφέρει όλους αυτούς τους αγώνες και για την κινητή σου συσκευή. Μπορείς να παίξεις με την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα για κινητά και τάμπλετ ή να κατεβάσεις την ανανεωμένη εφαρμογή της Bwin App.

Για να παίξεις στην συγκεκριμένη στοιχηματική θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως και σε κάθε άλλη νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.