H Tipbet.gr δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελλάδα μετά τις 31/7/2021

Σε μια περίοδο που οι στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα βρίσκονται σε διαδικασία μόνιμης αδειοδότησης, η στοιχηματική Tipbet App ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της ότι μετά τις 31/7/2021, η υπηρεσία δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη για το ελληνικό κοινό.

Ο λόγος που αναφέρει επίσημα η εταιρεία είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα για νομικούς λόγους. Το εάν επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον δεν έχει διευκρινιστεί προς το παρόν.

Tipbet Close 2021
© Tipbet

Η είδηση έσκασε σε μια περίοδο που τελείωσε ναι μεν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, αλλά βρισκόμαστε στην αρχή των πρωταθλημάτων, των προκριματικών, αλλά και των Ολυμπιακών Αγώνων.

Νέα εταιρεία που πρόσφερε ευελιξία

Η Tipbet μπορεί να είναι μια σχετικά νέα στοιχηματική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε μόλις το 2014, αλλά πρόσφερε στους Έλληνες παίκτες μια ακόμα επιλογή για τα πονταρίσματα τους. Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στους νέους παίκτες, λόγω της μοντέρνας πλατφόρμας της.

Έδειχνε επίσης να κερδίζει όλο και περισσότερους χρήστες, ειδικά από τη στιγμή που έβαλε στην γκάμα της το μερικό, αλλά και το αυτόματο Cash Out. Είναι από τις λίγες στοιχηματικές που προσφέρουν όλους τους τρόπους κας άουτ, προσφέροντας έτσι απόλυτη ευελιξία.

Μέλη θα πρέπει να ζητήσουν πληρωμή υπολοίπου

Η Stoixima App της Tipbet ενημερώνει όλα τα μέλη της, να ζητήσουν πληρωμή υπολοίπου το πολύ έως τις 31/7/2021, για να μπορέσουν να λάβουν τα χρήματα ή τα κέρδη τους. Μετά από αυτή την ημερομηνία η ιστοσελίδα δεν θα είναι διαθέσιμη ούτε για τα εγγεγραμμένα μέλη στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα χάνει μια στοιχηματική εταιρεία, όμως στο μέλλον, αν και δεν έχει διευκρινιστεί τίποτα ακόμα, ίσως και να υπάρξει επιστροφή. Εμείς είμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε για τυχόν εξελίξεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.