0% γκανιότα στον τελικό του ΝΒΑ στην Stoiximan

Τα ξημερώματα Τετάρτης ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει την μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο του δαχτυλίδι στο ΝΒΑ. Οι Μιλγουόκι Μπακς απέχουν μόλις μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου και υποδέχονται τους Φοίνιξ Σανς, ενώ προηγούνται στο σκορ με 3-2.

Η Stoiximan App προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πλήθος ειδικών αγορών για αυτόν τον αγώνα, αλλά και 0% γκανιότα υπό προϋποθέσεις. Δεν θα είναι λίγοι οι Έλληνες που θα ξενυχτήσουν απόψε, για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Giannis να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο.

Bucks Suns NBA Stoiximan
© Stoiximan

Η ομάδα του δυο φορές MVP του ΝΒΑ λογίζεται ως φαβορί, καθώς έχει κάνει το Break στον προηγούμενο αγώνα και χρειάζεται μόλις μία νίκη για την επίτευξη του στόχου. Το ματς είναι όμως επικίνδυνο, καθώς με ήττα, θα υπάρξει μόνο ένας ακόμα αγώνας και αυτός θα είναι μέσα στο Φοίνιξ.

Οι βοήθειες στον Γιάννη το κλειδί

Κλειδί του αγώνα θα είναι όπως και στους προηγούμενους αγώνες, η κατάσταση του Χόλιντεϊ και Μίντλετον. Οι δυο άσοι των Μπακς όταν κάνουν καλό ματς και προσφέρουν βοήθειες στο σκοράρισμα, τότε οι Μπακς είναι σαφώς άλλη ομάδα. Έως στιγμής κάνουν και οι δυο πολύ καλούς αγώνες στους τελικούς, προσφέροντας στον Γιάννη σημαντικές βοήθειες.

Ο Γιάννης σε περίπτωση νίκης μπορεί να γίνει ο πρώτος Έλληνας παίκτης στο ΝΒΑ που θα αναδειχθεί NBA Finals MVP, κάτι το οποίο φυσικά αποτελεί μεγάλο κατόρθωμα για ένα παιδί που δεν έχει παίξει ποτέ επαγγελματικό μπάσκετ, πριν μετακομίσει στο ΝΒΑ.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Σανς θα προσπαθήσουν να στηριχτούν στους Μπούκερ και Πολ και να καταφέρουν να σπάσουν την έδρα των Μπακς και να μεταφέρουν τον τελευταίο τελικό στην έδρα τους. Η ομάδα του Φοίνιξ δεν έχει κατακτήσει ποτέ τον τίτλο του ΝΒΑ και είναι σίγουρο ότι σήμερα δεν θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα.

Πλήθος αγορών στην Στοιχιμαν

Η Stoixima Εφαρμογή της Stoiximan έχει στην πλατφόρμα της πολλές ειδικές αγορές για τον συγκεκριμένο αγώνα και ο κάθε παίκτης που λατρεύει το Στοίχημα ΝΒΑ θα βρει αυτό που ψάχνει. Οι προσφορές της εταιρείας ισχύουν μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες, ενώ ισχύουν επίσης όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.