Ξεκινάει ο Άρης τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με 0% γκανιότα στην PameStoixima

Μετά τον Ολυμπιακό και ο Άρης ξεκινάει απόψε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του για την νέα σαιζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και έχει σκοπό να καταφέρει να μπει στους ομίλους.

Ο Άρης θα παίξει στο Καζακστάν και στην έδρα της Αστάνα, θέλοντας να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να θέσει τις βάσεις για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η εφαρμογή PameStoixima προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της τον αγώνα με 0% γκανιότα.

Astana Aris Pamestoixima
© PameStoixima

Ο αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα εάν ποντάρει κάποιος στο τελικό αποτέλεσμα πριν από την έναρξη του αγώνα. Φυσικά στην πλατφόρμα της Πάμε Στοίχημα θα βρεις πλήθος αγορών για το συγκεκριμένο ματς.

Επικίνδυνη ομάδα η Αστάνα

Ο Άρης φυσικά προέρχεται από την κορυφαία σαιζόν των τελευταίων σαράντα ετών και το περασμένο έτος βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα και στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Αν και στο τέλος η ομάδα έδειξε κουρασμένη και έπεσε στην βαθμολογία, η πορεία του Άρη ήταν εκπληκτική.

Επιστρέφει στην Ευρώπη και συμμετέχει στην νέα διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ, το Κόνφερενς Λιγκ. Βέβαια για να προκριθεί στους ομίλους θα πρέπει πρώτα να καταφέρει να περάσει τα προκριματικά, το οποίο δεν θα είναι εύκολο, αν αναλογιστεί κανείς ότι από το πρώτο ματς, ο Άρης δεν αντιμετωπίζει και τον πιο εύκολο αντίπαλο.

Η Αστάνα θεωρείται αν όχι η καλύτερη, από τις καλύτερες ομάδες του Καζακστάν και είναι η πρώτη ομάδα της χώρας της που έπαιξε σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα τελευταία χρόνια σαρώνει τα πρωταθλήματα, ενώ την προηγούμενη χρονιά τερμάτισε τρίτη. Μεγάλο αβαντάζ ότι το πρωτάθλημα του Καζακστάν βρίσκεται ήδη στην 19η αγωνιστική, με την Αστάνα να βρίσκεται στο -1 από την κορυφή.

Πολλές επιλογές πονταρίσματος στην Πάμε Στοίχημα

Η Stoixima App του ΟΠΑΠ προσφέρει στους εγγεγραμμένους χρήστες πλούσια επιλογή ειδικών στοιχημάτων και πολύ καλές αποδόσεις. Σε όλους τους αγώνες για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ παρατηρείται ότι οι αποδόσεις είναι πολύ ελκυστικές. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.