0% γκανιότα στο ματς Ρουμπίν Καζάν- Σπαρτάκ Μόσχας από την Goalbet

Όλα τα πρωταθλήματα σιγά σιγά ξεκινάνε και επιστρέφουμε στα όμορφα Σαββατοκύριακα γεμάτο ποδόσφαιρο. Σειρά παίρνει αυτή τη βδομάδα το ρωσικό πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινάει με έναν απίστευτο αγώνα, ο οποίος υπόσχεται θέαμα και συγκινήσεις.

Η Ρουμπίν Καζάν υποδέχεται την Σπαρτάκ Μόσχας και η Goalbet εφαρμογή προσφέρει σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της πλατφόρμας της 0% γκανιότα. Αυτή η προσφορά φυσικά ισχύει και από το κινητό σου, όπου μπορείς να παίξεις με την πολύ καλή Mobile έκδοση της στοιχηματικής εταιρείας.

Kazan Spartak Goalbet
© Goalbet

Οι αποδόσεις είναι πάρα πολύ καλές, κάτι για το οποίο φυσικά φημίζεται η εταιρεία της γκολμπετ. Μπορείς να βρεις και πολλά ειδικά στοιχήματα, αλλά και να ποντάρεις ζωντανά κατά την εξέλιξη του αγώνα. Ισχύουν φυσικά όροι και προϋποθέσεις.

Μεγάλο ματς στην πρώτη αγωνιστική

Από την πρώτη κιόλας αγωνιστική οι δυο ομάδες μπαίνουν στα βαθιά, καθώς το ματς αναμένεται πολύ σκληρό. Και οι δυο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί στην νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ αμφότερες έχουν βλέψεις ακόμα και για τίτλο.

Η Ρουμπίν Καζάν, αν και τα τελευταία χρόνια είχε δύσκολες χρονιές, παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης και θέλει να επιστρέψει στις ένδοξες μέρες του παρελθόντος. Πέρυσι κατάφερε να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ φέτος ο στόχος της είναι να τερματίσει ακόμα πιο ψηλά.

Από την άλλη πλευρά η Σπαρτάκ Μόσχας δείχνει μια ομάδα δεμένη, η οποία δείχνει ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο. Την περασμένη σαιζόν τερμάτησε στην δεύτερη θέση και φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Η ομάδα από την Μόσχα είναι φαβορί και απόψε, καθώς επικράτησε και τις τρεις τελευταίες φορές, που επισκέφτηκε την έδρα της Ρουμπίν Καζάν.

Πολύ καλές αποδόσεις από την Goalbet

Η Στοίχημα App της γκολμπετ είναι γνωστή για τις πολύ καλές της αποδόσεις σε ματς ποδοσφαίρου. Πέρα από αυτό όμως, προσφέρει στους λάτρεις του στοιχήματος πλήθος ειδικών αγορών και πολύ καλό ζωντανό στοίχημα. Ανακάλυψε το κι εσύ σήμερα και παίξε στην Goalbet.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.