Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 με ενισχυμένες αποδόσεις σε ελληνικά χρυσά μετάλλια στην Novibet

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες συνεχίζονται και η ελληνική αποστολή συνεχίζει την προσπάθεια της για κατάκτηση μεταλλίων. Η Άννα Κορακάκη δεν κατάφερε στα 10 μέτρα με πιστόλι στην σκοποβολή να φέρει το πρώτο χρυσό στην Ελλάδα, αλλά θα έχει κι άλλη μια ευκαιρία από τα 25 μέτρα, εκεί που πήρε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Η Novibet App προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις στα εγγεγραμμένα μέλη της σε συνδυασμούς ελληνικών χρυσών μεταλλίων. Οι λάτρεις του στοιχήματος θα χαρούν να δούνε τις αποδόσεις των καλύτερων Ελλήνων αθλητών ανεβασμένες.

Novibet Enisximenes Apodoseis Olympiakoi
© Novibet

Οι ενισχυμένες αποδόσεις στην Νοβιμπετ αφορούν σε δυο συνδυασμούς, όπου στον πρώτο σε 8.50 απόδοση συναντάμε το χρυσό μετάλλιο των Πετρούνια και Στεφανίδη, ενώ στον δεύτερο σε απόδοση 12.50 τα χρυσά μετάλλια των Τεντόγλου και Κορακάκη.

Μεγάλο φαβορί ο Πετρούνιας

Στον πρώτο συνδυασμό η απόδοση του 8.50 είναι για αυτό τον λόγο τόσο ελκυστική, καθώς ο Πετρούνιας είναι το ακλόνητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους. Είναι με διαφορά ο καλύτερος αθλητής στον κόσμο στο άθλημα των κρίκων και το χρυσό μετάλλιο εδώ φαντάζει από πολλούς σχεδόν σίγουρο.

Η Στεφανίδη στο Επί Κοντώ φυσικά και είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου, αλλά στις στοιχηματικές εταιρείες λογίζεται ως τρίτο ή και τέταρτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Μια Στεφανίδη πάντως σε φόρμα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και η απόδοση του 8.50 είναι κάτι παραπάνω από ελκυστική.

Ο δεύτερος συνδυασμός που προσφέρεται με ενισχυμένη απόδοση είναι κάπως πιο τολμηρός. Για τον λόγο αυτό άλλωστε είναι και μεγαλύτερη η απόδοση από τον πρώτο συνδυασμό. Πάντως η ενισχυμένη απόδοση στο 12.50 αποτελεί έναν πολύ καλό λόγο για στοίχημα στην Novibet, καθώς Κορακάκη και Τεντόγλου αν και όχι στα πρώτα φαβορί, σίγουρα έχουν πιθανότητες για χρυσό μετάλλιο.

Παίξε Ολυμπιακούς Αγώνες στην Novibet

Η Στοίχημα App της Novibet είναι πολύ καλή στοιχηματική εταιρεία, ώστε να ποντάρεις στα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων. Διαθέτει όλα τα αθλήματα, καθώς και πολύ καλή επιλογή σε μακροχρόνια στοιχήματα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.