Νέφτσι Μπακού- Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στην Betshop

O Ολυμπιακός θέλει απόψε να περάσει το εμπόδιο της Νέφτσι Μπακού και να προκριθεί στον επόμενο γύρο για τα προκριματικά του Champions League. Οι πιθανότητες είναι αρκετές, διότι έχει στις αποσκευές του το πολύτιμο 1-0 από τον πρώτο αγώνα στο γήπεδο του Καραϊσκάκη.

H εφαρμογή Betshop προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη του τον αγώνα αυτό με 0% γκανιότα, αλλά και πλήθος ειδικών αγορών. Στην Μπετσοπ μπορείς εύκολα να ποντάρεις και από το κινητό σου, καθώς προσφέρει εκτός από Αpp και πολύ καλή Mobile έκδοση.

Neftsi Olympiakos Betshop
© Betshop

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την νίκη και την πρόκριση, αλλά δεν θα πρέπει να υποτιμήσει την Νέφτσι, καθώς φάνηκε και από το πρώτο ματς ότι μπορεί να είναι επικίνδυνη αντίπαλος.

Χωρίς αβαντάζ εκτός έδρας γκολ

Ένας ακόμη λόγος για να προσέξει η ελληνική ομάδα είναι το γεγονός ότι από φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ δεν ισχύει ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ. Έτσι σε περίπτωση ήττας με 2-1 ή 3-2 για παράδειγμα, ο αγώνας θα πάει παράταση. Άλλες χρονιές με αυτά τα αποτελέσματα ο Ολυμπιακός θα πανηγύριζε την πρόκριση.

Η Νέφτσι δηλώνει έτοιμη για την ανατροπή και ο προπονητής της δήλωσε ότι θα είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι για το ματς. Η έδρα της είναι αρκετά ισχυρή, καθώς δεν έχει χάσει στα τελευταία εννέα ματς εντός έδρας για προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης δεν αναμένονται σοβαρές απουσίες λόγω τραυματισμών από τους γηπεδούχους.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη μπαίνει στο ματς με τον αέρα του φαβορί, αλλά αν προσέξει κανείς τα στατιστικά των ερυθρολεύκων στα επτά προηγούμενα ματς για Τσάμπιονς Λιγκ, θα παρατηρήσει ότι απουσιάζει η νίκη, ενώ κατάφερε να αποσπάσει μόλις μια ισοπαλία. Επίσης ο Μαρτίνς δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους οι Φορτούνης, Εμβιλά και Μπουχαλάκης.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Μπετσοπ

Η Stoixima App της Betshop δεν προσφέρει μόνο την επιλογή της μηδενικής γκανιότας στο ματς αυτό. Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να ποντάρουν σε πλήθος ειδικών στοιχημάτων, ενώ δεν θα πρέπει και να ανησυχούν για τον νέο φόρο στα κέρδη από το στοίχημα.

Η εταιρεία καλύπτει όλο το ποσό του φόρου από τα κέρδη. Για να παίξει κανείς στην Betshop θα πρέπει πρώτα να έχει κάνει εγγραφή. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.