Σπόρτινγκ Λισαβόνας- Μπράγκα με πολλά ειδικά στοιχήματα στην Interwetten

Τελικός Σούπερ Καπ Πορτογαλίας απόψε και η πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα αντιμετωπίσει για τον τελικό την κυπελλούχο Μπράγκα. Η Σπόρτινγκ θέλει το “κερασάκι στην τούρτα” μετά την πολυπόθητη κατάκτηση του πρωταθλήματος και σίγουρα θα δείξουν την ανάλογη σοβαρότητα στο ματς.

Η Interwetten App προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πάρα πολύ καλές αποδόσεις για αυτό το ματς, ενώ και οι επιλογές ειδικών στοιχημάτων είναι πλούσιες. Η Ιντερβετεν άλλωστε φημίζεται για τις πολύ καλές της αποδόσεις όσων αφορά τους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Sporting Braga Supercup Interwetten
© Interwetten

Στον τελικό του Σούπερ Καπ Πορτογαλίας μπορείς να ποντάρεις φυσικά από οπουδήποτε, έχοντας στην κατοχή σου απλά ένα κινητό ή ένα τάμπλετ. Τόσο η ιστοσελίδα για κινητά όσο και οι εφαρμογές Interwetten είναι πάρα πολύ γρήγορες και εύχρηστες.

Φαβορί η Σπόρτινγκ για κατάκτηση

Ο τελικός θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο και αναμένεται ένας πολύ αμφίρροπος αγώνας. Τα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς ήταν πολύ κλειστά με N/G και Under 2,5 γκολ. Βέβαια η ομάδα της Λισαβόνας έχει κερδίσει και τα τρία προηγούμενα μεταξύ τους ματς και αυτό ανεξαρτήτως έδρας.

Η Σπόρτινγκ κατάφερε μετά από 19 ολόκληρα χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα Πορτογαλίας και να σπάσει το μεγάλο δίπολο Πόρτο και Μπενφίκα. Αυτό που τους χάρισε τον τίτλο ήταν αδιαμφισβήτητα η άμυνα της, καθώς δέχθηκε σε όλο το πρωτάθλημα μόλις 19 γκολ.

Η Μπράγκα από την άλλη κατάφερε να ολοκληρώσει μια αρκετά πετυχημένη σαιζόν. Τερμάτισε στην τέταρτη θέση και κατέκτησε το κύπελλο Πορτογαλίας, επικρατώντας στον τελικό 2-0 της Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση στους αγώνες των φιλικών και σίγουρα θα παλέψει για τον σημερινό τίτλο.

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων στην Ιντερβετεν

Η Stoixima App της Interwetten δεν προσφέρει μόνο πολύ καλές αποδόσεις στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και πλήθος ειδικών στοιχημάτων. Όλοι οι λάτρεις του στοιχήματος θα βρούνε το ποντάρισμα που ψάχνουν στην πλατφόρμα της στοιχηματικής. Φυσικά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.