Ολυμπιακός- Λουντογκόρετς με 0% γκανιότα στην PameStoixima

Τρίτος προκριματικός γύρος Champions League για την ομάδα του Ολυμπιακού και η συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση όλο έρχεται και πιο κοντά. Η ομάδα του Πειραιά φιλοξενεί την Λουντογκόρετς και έχει ως μόνο στόχο την νίκη, ώστε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Βουλγαρία.

Η εφαρμογή PameStoixima δίνει στα εγγεγραμμένα μέλη της την επιλογή της μηδενικής γκανιότας, εφόσον επιλέξουν να ποντάρουν πριν την έναρξη του αγώνα στο σημείο ¨Τελικό Αποτέλεσμα”.

Olympiakos Ludogorets PameStoixima
© PameStoixima

Στην Pamestoixima.gr θα βρεις πολλές επιλογές πονταρίσματος για τον συγκεκριμένο αγώνα και πλούσια ειδικά στοιχήματα. Επίσης το ματς θα είναι διαθέσιμο για ποντάρισμα και κατά την διάρκεια της εξέλιξης του αγώνα και φυσικά μπορείς να ποντάρεις από οπουδήποτε εάν διαθέτεις κινητή συσκευή.

Η άμυνα το κλειδί του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός μετά από πολλούς αγώνες στην Ευρώπη κατάφερε με την Νέφτσι Μπακού να πάρει εκτός έδρας νίκη. Αυτό οφείλεται κυρίως στην αμυντική λειτουργία των “ερυθρολεύκων”, καθώς ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει ότι η άμυνα είναι αυτή, η οποία μπορεί να δώσει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα έξι από τα τελευταία δέκα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, γεγονός που του δίνει φυσικά αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε μια ομάδα. Από τον αγώνα θα απουσιάσει και πάλι ο τραυματίας Μπουχαλάκης, όπως και κάποιοι παίκτες ακόμα, όμως ο Ολυμπιακός ακόμα κι έτσι μπαίνει ως φαβορί στο ματς.

Η Λουντογκόρετς βρίσκεται σε πάρα πολύ κατάσταση και έχει δώσει για φέτος αρκετά επίσημα ματς, καθώς το πρωτάθλημα στην Βουλγαρία έχει ξεκινήσει ήδη. Δεν έχει καμία ήττα την φετινή σαιζόν σε επίσημα παιχνίδια και στόχος της είναι να παραμείνει αυτό και μετά τον αγώνα στο “Καραϊσκάκη”.

Και ο ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα

Η Στοίχημα App της εταιρείας του ΟΠΑΠ προσφέρει την επιλογή της μηδενικής γκανιότας, αλλά και πολλά ειδικά στοιχήματα και στον ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Όπως και σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.