Ραπίντ- Ανόρθωση με επιλογή 0% γκανιότα στην PameStoixima

Τρίτος προκριματικός γύρος Europa League και στον αγώνα που ξεχωρίζει σήμερα, η Ραπίντ Βιέννης φιλοξενεί την Ανόρθωση από την Κύπρο για το πρώτο σκέλος του προκριματικού. Οι Αυστριακοί μπορεί να είναι φαβορί, όμως αναμένεται ένα πολύ αμφίρροπο ματς.

Η PameStoixima Αpp δίνει στα εγγεγραμμένα μέλη της την επιλογή της μηδενικής γκανιότας, εφόσον επιλέξουν να ποντάρουν πριν την έναρξη του αγώνα στο σημείο ¨Τελικό Αποτέλεσμα”.

Rapid Anorthosi Europa Pamestoixima
© PameStoixima

Στην Pamestoixima.gr θα βρεις πολλές επιλογές στοιχηματισμού για το συγκεκριμένο ματς και μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχημάτων. Ο αγώνας θα έχει αρκετές επιλογές και κατά την διάρκεια του αγώνα, ενώ προσφέρεται και η επιλογή κας άουτ.

Οι Αυστριακοί έχουν την εμπειρία

Η ομάδα της Ραπίντ έχει την εμπειρία στην συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς κατάφερε να μπει στους ομίλους του Europa League πέντε φορές τα προηγούμενα επτά χρόνια. Βέβαια αποκλείστηκε ήδη μια φορά φέτος σε προκριματικούς από την Σπάρτα Πράγας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του δικού μας Ταξιάρχη Φούντα δεν έχει διάθεση να αποκλειστεί και από το Γιουρόπα Λιγκ και είναι αποφασισμένοι να θέσουν τις βάσεις από τον πρώτο αγώνα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κιταγκάβα και Βελιμίροβιτς.

Η Ανόρθωση στο ξεκίνημα της νέας σαιζόν έχασε τον τελικό του Σούπερ Καπ Κύπρου στα πέναλτι από την Ομόνοια, ενώ δεν έχει καλή παράδοση στα προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πάντως ο προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια έχει δηλώσει ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη, για να διεκδικήσει την πρόκριση.

Πολύ καλές αποδόσεις και στα υπόλοιπα ματς

Η Στοίχημα Εφαρμογή του ΟΠΑΠ έχει στην πλατφόρμα της φυσικά όλους τους αγώνες για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και του Κόνφερενς Λιγκ. Οι αποδόσεις είναι πολύ καλές και πολλοί Έλληνες προτιμάνε την σιγουριά της Πάμε Στοίχημα, καθώς πρόκειται για μια από τις πιο έμπιστες στοιχηματικές εταιρείες.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.