Μπράουνσβαϊγκ- Αμβούργο με πολλά ειδικά στην Sportingbet

Πρώτη φάση για το κύπελλο Γερμανίας, όπου υπάρχουν πολλά ματς και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, καθώς με μια ήττα έρχεται και αυτόματα ο αποκλεισμός από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Sportingbet App προσφέρει φυσικά όλους αυτούς τους αγώνες για στοιχηματισμό στην πλατφόρμα της και οι αποδόσεις είναι πολύ ανταγωνιστικές. Όλοι οι αγώνες είναι φυσικά διαθέσιμοι για ποντάρισμα και από το κινητό σου, είτε με την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα για κινητά είτε με την εφαρμογή.

Braunschweig Ambourgo Kypello Germanias
© Sportingbet

Σε επιλεγμένους αγώνες υπάρχουν ακόμα και σημεία με επιπλέον ενισχυμένες αποδόσεις, όπως για παράδειγμα στον αγώνα Μπράουνσβαϊγκ- Αμβούργο. Αναμένεται πολύ δύσκολος αγώνας για την ομάδα του Αμβούργου.

Για την πρόκριση το Αμβούργο

Το Αμβούργο φυσικά έχει μεγάλο στόχο την πρόκριση και φαίνεται να έχει το προβάδισμα απόψε, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Μπράουνσβαϊγκ μέχρι πέρσι ήταν στην ίδια κατηγορία με το Αμβούργο. Αναμένεται ένα δύσκολο ματς και η διοργάνωση του κυπέλλου παραδοσιακά φημίζεται για τις εκπλήξεις του στην Γερμανία.

Αν και το Αμβούργο ξεκίνησε τη νέα σεζόν εντυπωσιακά με εκτός έδρας νίκη επί της Σάλκε, την δεύτερη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 στην έδρα της με την Ντιναμό Δρέσδης. Δεν έχει σκοπό να αποχαιρετήσει τόσο νωρίς την διοργάνωση και σίγουρα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η Μπράουνσβαϊγκ δεν ξεκίνησε καλά την νέα σεζόν και στο τελευταίο παιχνίδι δέχθηκε βαριά ήττα εντός έδρας με 4-0 από την Βικτόρια Βερολίνου. Πάντως δεν θα αφήσει τον αγώνα του κυπέλλου και αναμένεται να παραταχθεί όλη η βασική ενδεκάδα.

Πολύ καλές αποδόσεις από την Sportingbet

Η Στοίχημα Εφαρμογή Sportingbet προσφέρει εκτός από πολύ καλές αποδόσεις και επιλεγμένα ματς με επιπλέον ενισχυμένες αποδόσεις και πολύ καλό Live Betting. Όλα τα ματς  μπορείς να τα παίξεις και κατά την εξέλιξη των αγώνων. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.