Λουντογκόρετς- Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στην Stoiximan

Έφτασε η ώρα για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Στο Καραϊσκάκη οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να πάρουν την πολύτιμη νίκη και έμειναν στο 1-1. Δεν ισχύει όμως ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ από την φετινή περίοδο στα ευρωπαϊκά ματς.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση ισοπαλίας με οποιοδήποτε σκορ, το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση. Πολλά σενάρια είναι πιθανά και στην Stoiximan App οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να ποντάρουν σχεδόν σε όλα τα γεγονότα του αγώνα.

Ludogorets Olympiakos Champions League Stoiximan
© Stoiximan

Η Stoiximan.gr προσφέρει για τον αγώνα του Ολυμπιακού αρκετές ελκυστικές προσφορές για τα μέλη του. Υπάρχει επιλογή μηδενικής γκανιότας, αλλά και ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένες αγορές όπως το 3.85 στο να σκοράρει ο Ολυμπιακός και στα δυο ημίχρονα. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Επιστρέφουν οι τραυματίες στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε ούτε να πάρει την νίκη στον πρώτο αγώνα στο Καραϊσκάκη, αλλά ούτε και να πείσει με την εμφάνιση του. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος του αγώνα και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση, αρκεί να παρουσιαστεί σοβαρός.

Στον πρώτο αγώνα έλειπαν αρκετοί βασικοί παίκτες, όμως απόψε στον επαναληπτικό θα είναι σχεδόν όλο το ρόστερ διαθέσιμο και ο Μαρτίνς θα έχει απόλυτη ευελιξία στην κατάρτιση της ενδεκάδας. Αναμένεται να παρατάξει ένα πιο προσεκτικό σχήμα και να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Μπουχαλάκη στο κέντρο.

Η Λουντογκόρετς έδειξε ότι είναι μια πολύ δεμένη ομάδα στον πρώτο αγώνα, η οποία δύσκολα αφήνει τον αντίπαλο να δημιουργήσει πολλές φάσεις. Θα προσπαθήσει όπως πάντα να κρατήσει πίσω το μηδέν και να σκοράρει με τις αντεπιθέσεις. Στα φετινά οκτώ επίσημα ματς δεν έχει δεχθεί ακόμα ήττα και η αυτοπεποίθηση είναι μεγάλη.

Δες τον αγώνα ζωντανά στην Stoiximan

Η Στοίχημα Εφαρμογή της Stoiximan προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της όχι μόνο πολύ καλές αποδόσεις και προσφορές για αυτόν τον αγώνα, αλλά και την ζωντανή μετάδοση του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.